Voordelen van elektrische raamdecoratie

 

 

Technologie is niet meer weg te denken uit ons leven. We gebruiken onze smartphone voor allerlei zaken.

Het smarthome-concept bereikt dan ook steeds meer mensen. Bij de slimme raamdecoratie van Zonnelux staan comfort, eenvoud en veiligheid centraal. Slimme raamdecoratie heeft een hoog gebruiksgemak en kan op diverse manieren bediend worden, zelfs wanneer je niet thuis bent.

Voordelen van elektrische raamdecoratie

Slimme raamdecoratie kun je met een afstandsbediening makkelijk bedienen. Naast het gebruik van een afstandsbediening is het ook mogelijk om de slimme raamdecoratie te bedienen via de app of met spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant. Maar wat maakt de raamdecoratie nu daadwerkelijk slim?

Het is niet meer nodig om zelf de handeling uit te voeren, de raamdecoratie activeert automatisch. Dit kan via timers, waardoor standaard om 8 uur ’s ochtends de raamdecoratie opent, of via scènes,
dat de raamdecoratie sluit zodra de scène ‘avond’ wordt gestart en de verlichting aangaat.

Optimaal comfort en gebruiksgemak

Slimme raamdecoratie maakt het leven comfortabeler. Smarthome producten werken samen en verhogen daardoor het gebruiksgemak. Met slechts één druk op de knop beweegt de raamdecoratie mee op het ritme van het dagelijks leven. Via de afstandsbediening, app of spraakbediening is het product op afstand te gebruiken. Stel timers of scènes in zodat de slimme raamdecoratie automatisch opent of sluit.

Energie besparen met raamdecoratie

Raamdecoratie heeft invloed op het binnenklimaat. Door de isolerende werking draagt raamdecoratie bij aan energiebesparing. In de zomer blijft de warmte buiten, en in de winter verlies je geen warmte. Slimme raamdecoratie past zich automatisch aan door invloeden van temperatuur en lichtintensiteit. Dit resulteert in energiebesparing en een lagere energierekening.

Altijd een veilig gevoel

Slimme raamdecoratie is te bedienen via de pullbediening, afstandsbediening of app. Hierdoor is deze volledig kindveilig en huisdiervriendelijk. Via de app kun je elk product op afstand bedienen,
Hierdoor lijkt het huis altijd bewoond en wordt het minder aantrekkelijk voor eventuele indringers.

Uniek en stijlvol design

Bij een slimme oplossing hoort een stijlvol design. Daar is over nagedacht bij de ontwikkeling
van de slimme raamdecoratie. De motor is naadloos geïntegreerd en is hierdoor onzichtbaar. Het concept is tot in detail uitgewerkt. Elk systeem wordt geleverd met kleur-gecoördineerde steunen en zwarte
afdekkappen. Dat betekent genieten van smarthome technologie én een
perfect design.

Advies over slimme raamdecoratie

Raamdecoratie slim gebruiken is mogelijk met vrijwel elk product in ons assortiment. De kwaliteit die je gewend bent, met nóg meer comfort en gebruiksgemak, neem contact met ons op voor het beste advies op maat voor jouw woning of kantoor. 

 
 

You might also like