Raambekleding Zonnelux

YOYHA INTERIOR RAAMDECORATIE

Woninginrichting aan huis. Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie, maar weet je nog niet precies welk raamdecoratie product je wilt? Laat je door ons inspireren door de verschillende mogelijkheden. Zonnelux heeft voor elk raam en ieder interieur op maat gemaakte raambekleding. Ontdek alle mogelijkheden en laat je inspireren.

Persoonlijk advies bij jou thuis en perfect maatwerk

Wil je meer weten over onze maatwerk oplossingen voor raamdecoratie in jouw woning? Wij beantwoorden je vragen graag en voorzien je uiteraard van een passend advies.

Houten Jaloezieën
Meer sfeer creëren in huis? Met houten jaloezieën krijg je dat in iedere woonruimte voor elkaar. Deze natuurlijke raambekleding zorgt direct voor een warme en knusse sfeer binnenshuis. Bij Zonnelux vind je houten jaloezieën op maat.

Geweven hout
De trend van het moment is geweven hout. Steeds meer interieurstylisten kiezen voor deze raamdecoratie met een natuurlijke look and feel. De geweven structuur van het product filtert het daglicht op een prachtige manier. Geweven hout brengt warmte en sfeer in huis.

Plisségordijnen
Plisségordijnen op maat komen helemaal tot hun recht in jouw interieur. Het is een veelzijdig, decoratief, trendy en functioneel raamdecoratie product. Geschikt voor iedere raamvorm. Een plissé bestaat uit één laag gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt als deze wordt opgetrokken. Zonnelux heeft plisségordijnen met plooibreedtes van 20 mm en 32 mm.

Vouwgordijnen
Vouwgordijnen zijn al jaren een populaire raamdecoratie. Ze geven de ruimte een warm en sfeervol effect. Het is de perfecte raamdecoratie voor de woonkamer, keuken én slaapkamer. De vouwgordijnen worden altijd op maat gemaakt en je hebt keuze uit verschillende verduisterende of lichtdoorlatende rijke stoffen en kleuren.

Shutters
Shutters zijn een van de meest sfeervolle soorten raamdecoratie. Ze voegen direct warmte toe aan je interieur en is daarmee een populaire raamdecoratie. Shutters worden op maat gemaakt, waardoor er voor elk raam een passende oplossing is. Zonnelux biedt vier soorten houten shutters aan: Eco-line, Top-line, Brushed-Line en de exclusieve Piet Boon by Zonnelux shutters.

Onze aanpak

  • Wij komen met de stalen bij jouw thuis
  • Samen bekijken we welke raambekleding het beste bij jouw wensen past
  • Inmeten voor de exacte maten
  • Bestelling bij onze leverancier Zonnelux
  • Montage en ophangen wanneer het jou schikt