De kracht van samenkomen, schoonheid van eigen identiteit naar boven brengen en aandacht voor rijke beleving

“WIJ CREËREN VOOR JOU EEN RUIMTE DAT BLIJFT LEVEN IN JE ZINTUIGEN”

Onze focus ligt op samenbrengen, niet samen matchen. Het is de combinatie van de identiteit van de ruimte zelf en de connectie van jouw persoonlijke wensen. Jouw interieur moet samensmelten met jouw identiteit, waardoor het een uniek DNA krijgt. In onze aanpak merk je dat het klopt omdat de sfeer ineens een beleving wordt.

Hanneke & Yolanda

Drijvende kracht achter YOYHA INTERIOR

Hanneke en Yolanda, oprichters van Yoyha Interior, twee eigenzinnige experts, die de kunst van samenbrengen steeds vertalen in kloppende creaties. De schoonheid klopt als het de eigenzinnige details samenbrengt.

Grote betrokkenheid en aandachtig luisteren vormen voor ons dan ook de basis van ons advies. Wij begeleiden en adviseren jou bij de keuzes en aankoop van producten die passen binnen jouw wensen en budget om jouw droominterieur te realiseren.

Toegang tot Inspirerende Belevingscentra behoort tot onze dienstverlening om samen met jou de mooiste producten uit te gaan kiezen voor jouw interieur. Wij vragen offertes voor je op en begeleiden je bij het aankoopproces tot aan de montage en styling.

In elk project zijn wij het eerste aanspreekpunt. Van begin tot het einde bewaken wij de kwaliteit om het optimale eindresultaat te realiseren.

Hanneke Salm

Een kloppend interieur voor mij is: een vertaling van mijn levensverhaal en waar ik blij van word. Een plek waar ik mezelf kan zijn en waar ik het leven vier met mijn dierbaren. Een ruimte waarin ik mij prettig voel. Dat gun ik iedereen. Tell your own story!

Yolanda Heeren

Een kloppend interieur voor mij is: je voelt bij binnenkomst een warme veilige omhelzing van kleur, geur en texturen. Net een tikkeltje anders! “Hier wil ik blijven en ontspan ik volledig, hier voel ik mij vrij, veilig en helemaal op mijn gemak.