WONINGINRICHTING, KANTOORINRICHTING & VERKOOPSTYLING

Nieuwbouw-, verbouwen, inrichting, herinrichting van woning en kantoor.

Wij gaan met je om de tafel bij jouw thuis of op kantoor om een goede inventarisatie te maken van jouw (woon)wensen en ideeën en nemen ter inspiratie productstalen mee. Grote betrokkenheid en aandachtig luisteren vormt voor ons dan ook de basis van ons advies en begeleiding.

Resultaat? Alles klopt!

WONINGINRICHTING

Advies aan huis €250,-
2 uur advies & telefonische intake

Ben je toe aan verandering van je interieur? Nieuwe woning gekocht en weet je niet waar je moet beginnen?

WONINGINRICHTING AAN HUIS! Van advies tot aan montage!

Begeleiding, advies en aankoop van producten voor een persoonlijk interieur.

Het is een enorme zoektocht om alle interieur elementen op elkaar af te stemmen. Aan de ene kant is het vaak een uitdagend en tijdrovend traject waarbij je stap voor stap op zoek gaat naar dát wat van je huis een thuis maakt. Aan de andere kant is het een onzeker proces. ‘Wat heb ik vorige week ook alweer gezien?’ ‘Welke kleuren en materialen passen het beste bij mijn bestaande interieur?’ ‘Met welke accessoires kan ik de beste sfeer creëren?’ ‘Hoe kunnen wij alles in harmonie met elkaar gecombineerd krijgen, zodat mijn interieur klopt?’

Alle vragen die je hebt bespreken wij tijdens ons advies bij jou thuis. Wij helpen je graag verder op weg en begeleiden je bij alle keuzes en wensen.

Neem contact met ons op.

“An interior is the natural projection of the soul.
Get inspired by Yoyha!”

 

KANTOORINRICHTING

Advies op locatie €250,- excl btw
2 uur + telefonische intake

Wil je het interieur van jouw werkplek of bedrijfsruimte veranderen of vernieuwen? Advies bij aankoop van kantoorinrichting nodig? Plannen voor verhuizing naar een ander kantoorpand?

Begeleiding, advies en aankoop van producten voor een passende inrichting

Advies en begeleiding in het maken van materiaalkeuzes, kleurgebruik, optimale, praktische én passende kantoorinrichting.

Alles voor dé juiste inrichting passend bij jouw bedrijfsidentiteit. Wij komen bij jou op kantoor voor passend advies en nemen ter inspiratie productstalen mee.

Er wordt een omslag gemaakt van een algemeen zakelijke kantoorinrichting naar een huiselijke sfeer. Thuis maak je je interieur gezellig, persoonlijk en creëer je gezelligheid, maar tegenwoordig zie je dat bedrijven ook steeds meer het belang van een sfeervol kantoor inzien. Geen simpele koffiehoeken meer, maar complete loungehoeken en eethoeken!

Samen creëren we jouw gewenste werkomgeving. De sfeervolle en professionele werkplek waar iedereen graag naar toe komt.

Alle vragen die je hebt bespreken wij tijdens ons advies bij jou op kantoor. Wij helpen je graag verder op weg en begeleiden je van de aankoop tot aan de inrichting.


Neem contact met ons op.

“Be faithful to your own taste, because nothing you really like is ever out of style.
Be inspired by Yoyha!”

VERKOOPSTYLING

Advies optimale woningpresentatie €150,-

We helpen jou om je woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren zodat deze voor de hoogst haalbare prijs wordt verkocht.

Professionele styling die het verschil maakt voor een aantrekkelijke woningpresentatie.

MÉT MAXIMAAL RENDEMENT je woning verkopen!

Alles draait om de eerste indruk, zo werkt dat ook met het verkopen van een huis. De eerste interesse in jouw woning wordt gewekt door het bekijken van de online fotoreportage op Funda.

Uiteraard wil je natuurlijk dat jouw woning boven al het aanbod uitspringt en opvallend mooi er uitziet, waardoor jij de meeste geïnteresseerden naar jouw woning trekt. Wij geven je advies bij jou thuis die het verschil maakt voor een aantrekkelijke woningpresentatie.

Een handige checklist met tips voor verkoopstyling en een lijst met adviezen en tips voor een goede bezichtiging ontvang je na afloop van ons digitaal.

Verkoopstyling zorgt voor een optimale presentatie en haalt het maximale rendement uit de verkoop van de woning.

JA, ik wil graag een afspraak maken voor advies voor een optimale woningpresentatie voor €150,-!

Neem contact met ons op.

“Always deliver more than expected.
Get inspired by Yoyha!”