diensten interieurontwerp

Met onze interieurservices op locatie stap je in de wereld van interieurdesign!

Of je op zoek bent naar een totale make-over of enkele kleine aanpassingen, ons team van ervaren professionals staat klaar om jouw visie werkelijkheid te maken. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder interieurontwerp, meubelselectie, kleuradvies en ruimteplanning. Met onze service woninginrichting aan huis stap je in de wereld van interieurontwerp!

woninginrichting

Woninginrichting aan huis – Service die naar jou toe komt! 

Unieke ontwerpervaring
Met een warme kennismaking en brainstormsessie brengen wij jouw interieurdroom in kaart met:

Uitgebreid projectplan
Meeslepend moodboard, levendige colorcard, tastbaar materiaalboard en een overzichtelijke planning; alles tot in detail uitgewerkt. 

3D Ontwerp
Visualiseer de toekomstige inrichting met onze realistische 3D-ontwerpen. 

Gepersonaliseerde shoppinglist
Van meubilair tot accessoires, wij stellen jouw ultieme shoppinglist samen. 

Inkoop en styling
Wij handelen het inkoopproces voor je af en garanderen een vlekkeloze afronding met onze professionele stylingdienst.

“Where design meets soul, Yoyha Interior creates spaces that whisper stories and echo dreams.”

KANTOORINRICHTING

Werkplekinrichting vertaald naar jouw bedrijfsidentiteit

Een werkomgeving die niet alleen functioneel is, maar ook een ruimte is waar mensen graag in willen verblijven, naar terugkomen en een weerspiegeling is van jouw bedrijfscultuur.

Kennismaken en brainstormen
Samen bespreken we jouw wensen en behoeften tijdens een diepgaande kennismaking. We luisteren naar het verhaal van jouw bedrijf en vertalen dit naar concrete ideeën.

Digitaal moodboard
Een visuele collage van sferen en ideeën zal jouw visie tot leven brengen en dient als inspiratie voor de transformatie van jouw werkplek.

3D ontwerp
Krijg een voorproefje van je nieuwe kantoor met een levensecht 3D-ontwerp dat de lay-out en sfeer weerspiegelt van wat we samen hebben bedacht.

Projectplan
Wij zorgen voor een gedetailleerd projectplan, inclusief moodboard, colorcard, en materialenboard, en natuurlijk een duidelijke projectplanning en -begeleiding om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Shoppinglist
Een op maat gemaakte lijst met alles wat je nodig hebt, zodat het ontwerp van je droomkantoor gemakkelijk werkelijkheid wordt.

Budgetbewaking
We houden de financiën scherp in de gaten, zodat jouw project binnen budget blijft zonder in te leveren op stijl of kwaliteit.

Inkoop en styling
Van de aanschaf tot de styling, wij begeleiden elke stap in het proces om ervoor te zorgen dat jouw kantoorruimte niet alleen functioneel is, maar ook echt als een tweede thuis voelt.

“Be faithful to your own taste, because nothing you really like is ever out of style.”

projectmanagement

Projectbegeleiding nieuwbouw, verbouwing of renovatie van je woning

Omringd door de meest innovatieve en functionele ontwerpen tijdens de renovatie, verbouwing of nieuwbouw van je woning, is de expertise van een Yoyha projectmanager vastgoed onmisbaar.  

Uniek en doordacht ontwerp
Ons team werkt nauw met je samen om een ontwerp te maken dat puur maatwerk is. Elk element in de ruimte zoeken wij zorgvuldig uit om te passen bij jouw visie en behoeften.

Optimale Ruimte-indeling
Of je nu een open-concept wilt of juist een compartimentering van de ruimte nodig hebt, ons team biedt expert oplossingen om de indeling te optimaliseren.

Kleur- en patroonadvies
Laat je ruimte tot leven komen met kleuren die spreken en patronen die verrassen. Een interieurprofessional kiest met kennis van zaken materialen en kleuren die de juiste toon zetten.

Netwerk van leveranciers
Profiteer van een uitgebreid netwerk van betrouwbare leveranciers en aannemers. Dit kan leiden tot kwalitatieve producten en diensten tegen gunstige prijzen.

Begrotingsbewaking
Het is moeilijk om een budget te handhaven zonder de juiste professionele begeleiding. Interieurarchitecten kunnen je helpen realistische inschattingen te maken en binnen het budget te blijven.

Creatieve oplossingen
Naar creatieve oplossingen zoeken is een tweede natuur voor ons. Of het nu gaat om een ongebruikelijke indeling of een verlichtingsoplossing, we vinden de weg.

Bewaking van voortgang
Renoveren of verbouwen is dynamisch en er kunnen snelle beslissingen nodig zijn. Goed afgestemde projectbegeleiding houdt altijd een vinger aan de pols en zorgt dat er geen onverwachte wendingen zijn.

Verfijnde ontwerp elementen
Yoyha Interior voegt een unieke stempel toe aan je interieur met behulp van verfijnde ontwerp elementen die jouw smaak weerspiegelen.

Toekomstige waarde
Een gerenoveerde ruimte ontworpen door een interieurprofessional verhoogt de waarde van je huis. 

Een onmisbare schakel in het realiseren van jouw woondoelen. 

“Always deliver more than expected, Get inspired by Yoyha!”