Besparen op je energierekening

Hoe kun je met de juiste vloer of gordijnkeuze besparen op je energierekening?

Gordijn isolatie tips: Kies voor laag over laag! Voor extra warmte in je huis of op kantoor kun je niet alleen kiezen voor gordijnen, maar ook voor binnenzonwering. Deze combinatie zorgt voor een goede isolatie.
Gordijnen in combinatie met binnenzonwering zoals duplé, zorgt niet alleen voor extra warmte, maar ook voor extra sfeer!

Kies de juiste ondervloer
Vloer isolatie tips: Heb je geen vloerverwarming in huis en ga je jouw huis voorzien van een nieuwe vloer? Kies dan voor een geschikte isolerende ondervloer. Laat je altijd goed adviseren door ons. Of je nu PVC, linoleum, marmoleum, hout, kurk, laminaat of tapijt hebt er bestaat altijd een geschikte ondervloer.

De verwarming lager door tapijt!
Tapijt met een isolerende ondervloer is een uitstekende combinatie om de warmte in huis vast te houden! De warme lucht wordt namelijk vastgehouden door de pool van het tapijt. Hoe hoger de pool, hoe meer warmte er vastgehouden wordt. De verwarming kan daarmee een klein stukje lager, wat niet alleen goed voor je portemonnee is, maar ook voor het milieu.
Ook een vloerkleed kan helpen tegen warmteverlies. Voor in de winter kun je het beste kiezen voor een hoogpolig vloerkleed, ze zijn niet alleen heerlijk zacht, maar ook warm aan je voeten.

Wil je meer advies over raambekleding of de geschikte vloer of tapijt? Je kan ons bellen op 06 28534095 of via interior@yoyha.nl

You might also like